MİNECRAFT'TA EN İYİ PREMİUMSUZ TÜRK SERVERİ


craftrise ile ilgili görsel sonucu

MİNECRAFT NEDİR ?

Ä°lgili resimMarkus “Notch” Persson tarafından 2009’da bir haftada yazılmış, resmi olarak 2011 yılında yayınlanmış ve kısa sürede de tüm dünyaya yayılmış bir bilgisayar oyunu. En basit anlatımıyla bloklarla kendinize bir dünya yaratıyorsunuz. İlk baktığınızda çok rahatsız edici geliyor görüntü çünkü son derece basit grafiklerden oluşuyor.


Dünyada kaç kişi Minecraft oynuyor?

Bugün sadece 18 milyon kişi PC/Mac'de oynuyor. Bu rakama xbox, playstation, ios ve android platformlu cihazlarda oynayanları da ekleyince 40 milyondan fazla kişinin Minecraft oynadığını söylüyor istatistikler. İnanılmaz bir rakam. Bana göre 40 milyon bağımlı var demek bu. Bir kere bulaşan bir daha bırakamıyor. Bizim evde bir bağımlı var oradan biliyorum.



Gelelim konumuza arkadaşlar bildiğiniz üzere minecraft oyununu 7'den 70'e milyonlarca insanlar oynuyor ve bu yüzden online server ile dolu olan minecraft artık sadece premium serverler önem taşıyorken günümüz de bugün sizlere TÜRK yapımı olan serverdan bahsedeceğim.

Bu serverin adı nedir merak ettiğiniz konu bu Türkiye ve diğer ülkelerde de aşırı ilgi gören CraftRise serveri  buraya premium/crack hesaplarla giriş yapabilirsiniz.
craftrise ile ilgili görsel sonucu


Peki o kadar server arasından neden CraftRise ?

  • Öncelikle şöyle söylemek gerekirse onlarca server içerisinden craft rise seçme sebeplerimden birisi çok fazla kategoriye sahip olması.(Egg wars , Bedd Wars , Survival Games , ve dahası ile oyunculara oyunlar sunuyor.
  • Bir diğeri ise bu serverin Türk serveri olması adminlerinin Türk olması bir çok konuda etkili öneri/şikayet gibi kısımlarda oldukça önem sağlıyor.
  • En önemlisi Premium hesap gerektirmiyor.
  • Hile koruması oyuncular için en önemlilerinden birisi de budur.
  • Ve daha fazla nedenleri vardır...
  • Server ip en altta yer almaktadır.
  • KAYIT İÇİN > https://www.craftrise.tc/
craftrise ile ilgili görsel sonucu

Server İP => PLAY.CRAFTRİSE.TC

Yorum Gönder

0 Yorumlar